Shop Mobile More Submit  Join Login
Captain of Draenos by Azzedar-san Captain of Draenos by Azzedar-san
For group World-of-Esras You can read about him here: Warrior

Teljes neve:
Azzedar Ranthalion
Faj: Erdei félelf
Nem: Férfi
Kor: 57
Magasság: 180 cm
Kaszt: Harcos
Fegyverek: Tőr, dobókések mindig vannak nála. Rövid szablya, számszeríj másodlagos fegyverek. Fő fegyvere a guan dao - mithrilből van.
Titkos mágikus fegyver: Leonide a fehér tigris. Famulus.

Erősségek, tudnivalók:

:bulletgreen: Immunis a mérgekre.
:bulletgreen: Tud vakon is harcolni.
:bulletgreen: Kitartó (testben és lélekben).
:bulletgreen: Fegyvermester.
:bulletgreen: Meditáció (ritkán alkalmazza).

Negatívumok:

:bulletorange: Fél a pókoktól.
:bulletorange: Van egy másik énje.
:bulletorange: Megtört (zárkózott, nem beszél magáról, komor).
:bulletorange: A faji mágikus képességei egy részét jól tudja használni. Ám nem mindet.
:bulletorange: A másik személyisége eléggé ellenálló a mágiával szemben: ha az elméjére akarnak hatni, pajzsként védi.
:bulletorange: A guan dao sötét erőt rejt, de csak a gonosz énje tudja feléleszteni. Használata energiát szív el tőle.
:bulletorange: Tériszony.

Képességskála:

Fizikum
(ügyesség, sebesség), Elme (makacs), Speciális képesség (két énje van), Szociális élet (magának való)

Képességek:

- Phase - shift: mikor a karakter egy pár lépésre lévő helyre "ugrik", kihagyva a köztes pár lépést. Nagyon kimerítő. Csak végszükség esetén él vele.
- Telepátia.
- Azz gonosz énje a saját energiái árán képes használni a guan dao fekete mágiáját.
- Gonosz énje védi a démoni megszállástól, elmekontrolltól, de az illúzióval szemben már nem. 

Jellem:

Keménykezű vezér, aki nem enged semmiből. Néha azért fellélegeznek az emberei. Például amikor nincs ott. Ezzel együtt mégis sokan kedvelik és tisztelik. Tudják, hogy sokat tesz az országért, csatákban példamutatóan áll az élre, bátorságot adva embereinek. Soha nem követel többet, mint amit maga is megtenne - igaz, ez elég sok. Ütközetek után gyakran szüksége van magányra, de az embereinek úgy adja elő, hogy a további teendőket intézi. Páran mégis megérzik, hogy gyászát titkolja. Akár az éjjelenként rátörő rémálmokat, melyeket régi kudarcai és félelmei táplálnak. Mégis, képes egyfajta egyensúlyt tartani a józan ész és az őrület közt, ami behálózza. Mivel emberek ezreinek élete múlik rajta, a felelősségtudata az ép elméjének záloga.

Történet:
 

Legalább húsz éven át tartó vándorlássorozata ért véget, mikor Esras világába lépett. Ő sem így tervezte, egyszerűen megtörtént. Egy kisebb, helyi csata zajlott akkor, és Azzedar megpróbált segíteni egy rászoruló sebesültön. Nem számított kinek tesz szívességet, melyik oldalt támogatja. Kiderült, hogy elszakadt a csapatától, így együtt mentek felkutatni a túlélőket a zavaros helyzetben. Az említett csapat akkor már széthullt, vezér nélkül maradt, így folyamatosan csatlakozott hozzájuk egy túlélő, valamint több civil is, akik a fegyveresek elől bujdostak a mocsárban, a lerombolt házak közt. Végül legalább húsz katonát és hatvan civilt juttatott el a biztonságos táborba, ahol a parancsnok felajánlotta neki, hogy vezesse az átsegített, harcképes katonákat halott vezérük helyett, míg ő a másik csapatot vezényli. Senki sem értette miért marad, miért segített egy félvér embereken, de a hála nem maradt el. Calenorn király otthont adott neki Draenos várában, és megtette katonájává. Noha évek kemény küzdelmével jutott fel a ranglétrán, és még így is sokszor olyan feladatokkal látják el, amit az elf nemesi vonal inkább másra hárítana. Mint például fogadni az embereket, orkokat a versenyre. Azz nehezen jön ki az elfekkel, különösen Faernnel, a városőrség parancsnokával, aki felhatalmazva érzi magát, hogy utasítgassa, holott a félelf nem alárendeltje. Sok türelmet gyakorolt, és megtanulta visszafogni magát sértő helyzetekben, de még így is megesik, hogy egy-két törött orrot vagy nyakig vizes áldozatokat követel a dolog.
A politika nem érdekli, sem a vallás, így ezeket igyekszik kerülni. Csak annyira követi az eseményeket, hogy tudja mikor esedékes a hadiállapot, amit szinte minden esetben ez a két hatalom okoz.

Viszonya más fajokkal:

+
A legtöbb faj felé semleges, próbál mindenkivel konfliktus nélkül kijönni, még akkor is, ha a másik provokálja. A legjobban az emberekkel tud együttműködni, és a haderejét is ők alkotják. Nathan és Miza áll legközelebb a szívéhez, olyan, mintha a gyermekei lennének.  Sok embert próbált segíteni, nem csak képzésekkel növelve önbizalmukat, hanem olykor még menedéket is nyújtott a rájuk leselkedő veszélytől.

- Nem tudja, hogy Nathan részben démon, az a faj, mely egykoron tönkretette. Esrasban megtapasztalta, hogy a démonoknak is vannak korlátjaik, és nem mindnek akkora a hatalma, mint amivel legelőször találkozott. Így bátrabban áll hozzájuk, de tudja, hogy ettől még nem kevésbé veszélyesek, akárcsak a sötételfek. Ez utóbbiakkal kénytelen tárgyalásokat folytatni, és még együtt is működni követükkel a versenyen. Ez számára duplán kockázatos, hisz a férfi nem csak képzett vezér, de egy korábbi ütközet során Azzedar csúnyán elbánt vele.

° A tisztavérű elfek közt kevés akad, akivel jól kijön, ezért legtöbbjük felé közömbösséget mutat. Calenorn viszont egy olyan király, akit méltónak tart szolgálni, aki tényleg törődik az alattvalóival, és valóban alkalmas az egységet fenntartani. Arlennel egyre kevesebbet tud találkozni mióta átvette apja helyét a trónon, és családot alapított, de be szokott ugrani hozzá egy közös ivásra, ha úgy alakul.
Add a Comment:
 
:iconmagier:
magier Featured By Owner Feb 9, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Ezredes úr!!!
:icondragonglomp:
Nem győzök ámulni a karakteren! :D

Ezredes úr, egyre magasabb a homloka. Az évek bölcsessége teszi, vagy netán kopaszodik? xD
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner Feb 9, 2017
Köszi. :)

Már nincs idegrendszerem, szóval inkább az utóbbi.
Reply
:iconmagier:
magier Featured By Owner Feb 9, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Aww jajj ='(
Reply
:iconneranella:
Neranella Featured By Owner Feb 8, 2017
Excellent, he looks great, and the page is clear.
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner Feb 9, 2017
Thank you :heart: 
Reply
:iconneranella:
Neranella Featured By Owner Feb 10, 2017
:kiss:
Reply
:iconandragadesign:
andragadesign Featured By Owner Feb 8, 2017  New Deviant Professional Digital Artist
very clean illustration. good concept. I like it.
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner Feb 9, 2017
Yay, thanks :la:
Reply
:iconayumidragon:
Ayumidragon Featured By Owner Feb 8, 2017   Traditional Artist
Eddig is ámultam Azz-t, hogy mennyire részletes karakterré cseperedett a hosszú évek láttán, de most is szintet lépett és még több történelmet írhatott maga mögé. A két énje meg magától érthető, aki megannyi gyötrődést, kínt és a poklot megjárva: csoda, hogy még él :D 
Szép munka :) 
Reply
:iconazzedar-san:
Azzedar-san Featured By Owner Feb 9, 2017
Köszi, hát történt vele egy s más. Az meg valóban csoda, hogy még él. Meg az is, hogy képes tartani magában az egyensúlyt.
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
February 8
Image Size
983 KB
Resolution
1553×1104
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
396 (3 today)
Favourites
31 (who?)
Comments
10
Downloads
2
×